Problemer med avspilling på Playstation

OBS!

Vår app på PlayStation vil avvikles 15. mars 2021. Du kan lese mer om nedleggelsen i denne artikkelen.

Programvareoppdatering på PlayStation

For å sikre stabil videoavspilling i Sumo-appen anbefaler vi at du har siste oppdatering av programvare på din Playstation installert. For å se etter / installere oppdateringer gjør du følgende:

Playstation 3
Gå til Innstillinger på din Playstations Hjem-skjerm og velg [Systemoppdatering] og deretter [Oppdater via Internett]. Systemet sjekker da om det foreligger oppdateringer til ditt system, dersom den finner en ny versjon må du installere denne.

Playstation 4

Gå til Innstillinger på din Playstations Hjem-skjerm og velg [Systemprogramvareoppdatering]. Systemet sjekker da etter nye oppdateringer tilgjengelig, dersom det finnes en nyere versjon må du laste ned og installere denne.

Playstation 5

Vi har ikke app for denne versjonen på nåværende tidspunkt.