App på PlayStation

Appene våre for PlayStation avvikles 15. mars 2021. Teknologien i maskinen gjør det dessverre vanskelig å opprettholde og videreutvikle en god kvalitet på tjenesten.

Nedlegging av app
TV 2 Sumo legger ned støtten for Sony PlayStation 4 og Sony PlayStation 3 fra og med mandag 15. mars 2021. Det betyr at disse spillkonsollene ikke lenger vil ha en innebygget app for TV 2 Sumo. Hvis du har appen installert, vil den dessverre ikke lenger fungere etter denne datoen.

Hvorfor gjør vi dette?
PlayStation 4 har blitt 7 år gammel, og er ikke lenger den nyeste konsollen fra Sony. De mottar ikke lenger hyppige oppdateringer fra produsent, og har ikke den ytelsen som kreves for å gi en god brukeropplevelse. Ettersom mange av våre kunder også har TV-modeller med innebygd app (Samsung, LG 2016-2020) eller Android TV har vi også mulighet til å tilby tjenesten vår gjennom flere andre plattformer.

Vi ønsker å gi en moderne og god strømmeopplevelse for våre kunder og for å gå videre med ny teknologi må vi også gi slipp på noen av våre eldre apper. Vi har det siste rullet ut nye og oppdaterte apper som tar sikte på å forbedre brukeropplevelsen.

Vi støtter også alternativer som er enkle å plugge rett inn i TV-apparatet, spesielt i form av Chromecast, Android TV og Apple TV som vi kommer til å fortsette å utvikle videre.

PlayStation 5

TV 2 Sumo-appen er ikke tilgjengelig på PlayStation 5.

Det er mange gode alternativer til å fortsatt få TV 2 Sumo på storskjermen. Kanskje du har et alternativ i hus allerede, i form av en Smart TV fra LG, Samsung, Philips o.l.. For mer informasjon om å beholde vår app på TV-skjermen, les mer i denne artikkelen.