Nyheter med reklame

Les gjerne praktisk informasjon om alle våre pakker her.

Nyheter med reklame er en rimeligere pakke som tilbyr nyheter og aktualitetsinnhold med reklame.

Pakken inkluderer ikke direktekanaler, som vil si at TV 2 Nyhetskanalen ikke kan sees direkte. Tjenesten 4 skjermer eller muligheten til å laste ned programmer offline er heller ikke inkludert.

Nyheter med reklame koster kr 59,- per måned.

Inkludert i pakken kan du se alt nyhetsinnhold i opptak, sammen med et utvalg dokumentarer og aktualitetsprogrammer. Programmer som dette er God Morgen Norge, TV 2 Hjelper deg, Norge bak fasaden, og lignende.

Det vil bli vist reklame i begynnelsen av et program, og det er reklamepauser underveis. Det er rettighetene til programmene som tilsier hvilke type og mengde reklame du vil se. Dette vil derfor variere fra program til program.

Ønsker du en pakke uten reklame, kan du velge Nyheter til kr 99,- per måned. Denne pakken vil være uten reklame, og du vil i tillegg til arkivinnhold få tilgang til TV 2 Nyhetskanalen direkte. Kanalen vil ha reklame slik den ellers blir sendt via kanaldistributører.

Dersom du har Nyheter med reklame og ønsker å oppgradere til Nyheter eller andre abonnementer, kan dette gjøres via din Konto-side på vår hjemmeside tv2sumo.no. Du kan lese mer om å endre abonnement i egen artikkel.