Lav kvalitet på avspilling på mobil eller nettbrett

Dersom du opplever problemer med kvaliteten på avspillingen på mobilen eller nettbrettet ditt er det flere ting du kan gjøre.

Det første du bør gjøre er å lukke alle apper som er åpne. På Android-enheter gjør man dette ved å sveipe opp til midten av skjermen og deretter fra venstre til høyre. Etter dette trykker du fjern alle til venstre. Når alle appene er lukket kan du gå inn på appen på nytt for å spille av.

Hjelper det ikke å lukke alle appene og starte på nytt, bør du undersøke om du har siste versjon av Android og vår app. Har du ikke det må du oppdatere til disse.

Undersøk gjerne om det er forskjell på kvalitet om du bruker mobildata eller WiFi. Dersom problemet gjelder WiFi bør du restarte routeren din ved å trekke ut strømmen i cirka 15 sekunder.