Kvittering på kjøp av abonnement

Det er mulig å hente ut kvittering på kjøp av abonnement ved å logge seg inn på nettsiden vår. Det er ikke mulig å se kvitteringer inne i apper.

Finn kvitteringer via mobil eller nettbrett

1. Logg inn på nettsiden vår.
  2. Klikk på navnet ditt og så Abonnement og Kjøp.
  3. Klikk på Betalingshistorikk. Klikk på linjen Kvittering.

Finn kvitteringer via nettleser på PC eller Mac

1. Logg inn på nettsiden vår.
  2. Klikk på navnet ditt og så Abonnement og Kjøp i listen til høyre.
  3. Klikk på Betalingshistorikk. For å få fram kvitteringene velger du ikonet av en kvittering ved siden av overskriften pris.

Dersom du skal bruke kvitteringen for å få refundert et kjøpt fra en organisasjon anbefaler vi å vurdere å endre til årsabonnement. Da får du 12 måneder til prisen av 10 måneder i tillegg til at du betaler for hele året i et kjøp.