Problemer med å logge inn eller ut?

Få tilsendt nytt passord

1. ​​Trykk på "Logg inn"
  2. Velg "Glemt passord?"
  3. Skriv inn e-postadressen du er registrert med
  4. Velg "Få passord"
  5. Åpne e-posten og klikk på lenken
  6. Skriv inn ditt nye passord og logg inn.

Husk at dersom e-postadressen ikke er registrert på Sumo vil det heller ikke sendes ut e-post til denne.

Glemt brukernavn

Hvis du har glemt brukernavnet ditt, logger du inn med e-postadressen du er registrert med. Passordet er det samme som før.

«Innlogging feilet»

Hvis du får feilmelding når du prøver å logge inn:

• Sjekk at e-post / brukernavnet er stavet riktig og ikke inneholder store bokstaver.
  • Sjekk at passord er stavet riktig og at "Caps Lock" på tastaturet ikke er aktivert. Da blir bokstavene store.

Jeg får ikke opprettet bruker

Hvis du prøver å opprette en konto med en e-post som allerede er brukt til å opprette en konto, får du følgende feilmelding:
«Du har allerede registrert deg med denne e-postadressen. Trykk 'Logg inn'.»

Hvis du ikke husker passordet til den kontoen, kan du få nytt passord ved å følge trinnene øverst på denne siden.

Logge inn via PC/Mac

Gå til tv2sumo.no i nettleser. Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox. Oppe i høyre hjørnet, står det Logg inn.
Du kan også klikke her for å komme til forsiden og logge inn i nettleser.