Film og Serier med reklame

Film og serier med reklame er en rimeligere pakke som tilbyr, som navnet tilsier, filmer og serier med reklame. Pakken inkluderer ikke direktekanalene eller tjenesten 4 skjermer.

Film og Serier med reklame koster kr 79/mnd.

Det vil bli vist reklame i begynnelsen av en film eller serie og reklamepauser underveis. Det er rettighetene til programmene som tilsier hvilke type og mengde reklame du vil se. Dette vil derfor variere fra program til program.

Du vil ha tilgang til de samme filmene og seriene som finnes i den ordinære pakken Film og Serier. Du kan også velge å kjøpe eller å leie film.

Ønsker du en pakke uten reklame, kan du for eksempel velge Film og Serier til kr 129 i måneden. Denne pakken vil være uten reklame på filmer og serier. Du kan også se TV 2 sine direktekanaler, men disse vil ha reklame slik de ellers blir sendt via kanal-distributører og alle våre andre pakker.