Feilmelding ved avspilling via Apple-TV

Står tenkehjulet og spinner, eller får du feilmelding "Det har oppstått en feil. Vennligst forsøk igjen senere"?

Forsøk en omstart av Apple TV. Det gjøres via innstillinger, eller du kan ta ut strømkabelen et lite minutt.

Apple TV 4: Innstillinger -> System -> Omstart
Apple TV 3: Innstillinger -> Generelt -> Omstart

Om dette ikke hjelper, anbefaler vi å slette TV 2 Sumo-appen, for så å laste den ned på nytt. Dette kan gjøres på Apple TV 4 (sort fjernkontroll):

• Marker TV 2 Sumo-appen, og hold inne berøringsflaten eller "Velg" til appen begynner å riste. Deretter trykker du på Play/Pause-knappen og velger Slett.
  • For å installere på nytt, åpner du App Store, går til "Kjøp" og laster ned appen igjen.