Endre betalingskort

Du kan endre betalingskort selv ved å logge deg inn på nettsiden vår. Det er ikke mulig å gjøre dette i en app. Betalingskortet må være et Visa eller Mastercard fra en norsk bank. Legg merke til at de fleste banker sender nye bankkort i posten med sperre for kjøp på nett. Denne sperren må åpnes i nettbanken.

Slik endrer du betalingskort i nettleseren på din mobil eller nettbrett

1. Logg deg inn på nettsiden vår. Det er ikke mulig å gjøre dette i en app.
  2. Trykk på navnet ditt og så Konto.
  3. Velg Abonnement og kjøp.
  4. Velg Endre kort.
  5. Du har nå mulighet til å velge mellom å legge inn et helt nytt kort eller å velge et du har registrert tidligere. Legg merke at utløpsdatoen på kortet ikke er den samme som vil stå på nettsiden etter at du har lagret. Dette betyr ikke at du har lagt inn feil utløpsdato.

Legg merke til at vi ikke trekker fra det nye kortet med en gang du har lagt det inn. Det kan ta opp til en dag før vi gjør dette. I mellomtiden kan du bruke TV 2 Sumo som normalt.

Slik endrer du betalingskort i en nettleser på PC eller Mac

1. Logg deg inn på nettsiden vår i en nettleser.
  2. Klikk på navnet ditt oppe til høyre og deretter Konto.
  3. Velg Abonnement og Kjøp i listen eller klikk på Mine Kjøp under Abonnement og Kjøp lengre nede på nettsiden.
  4. Velg Endre kort.
  5. Du har nå mulighet til å velge mellom å legge inn et helt nytt kort eller å velge et du har registrert tidligere. Legg merke til at utløpsdatoen på kortet ikke er den samme som vil stå på nettsiden etter at du har lagret. Dette betyr ikke at du har lagt inn feil utløpsdato.

Legg merke til at vi ikke trekker fra det nye kortet med en gang du har lagt det inn. Det kan ta opp til en dag før vi gjør dette. I mellomtiden kan du bruke TV 2 Sumo som normalt.

Fjerne betalingskort

For å fjerne betalingskort, må du kontakte oss. Kontaktsiden finner du her.