Årsabonnement

På TV 2 Sumo kan du ha årsabonnement, og dermed få kvantumsrabatt for kjøpet.

Med våre årsabonnementer får du 12 måneders tilgang for prisen av 10 måneder.

På kjøpssiden vår opplyses månedspris der man velger pakker. For å velge årsabonnement, må registrering av brukerkonto eller innlogging først fylles inn. Etter valg av om man ønsker 4 skjermer eller ei, kommer man til oppsummering for kjøpet. Der kan du velge å betale per år i stedet for per måned.

Endre fra månedsabonnement til årsabonnement

Om du har et aktivt månedsabonnement, kan du når som helst endre dette til årsabonnement.

Gå til tv2sumo.no, logg inn, og gå til din Konto-side (trykk på navnet ditt øverst på siden). Gå så til "Abonnement og kjøp". Der finner du knappen Endre periode.

Abonnementet oppgraderes da umiddelbart til et årsabonnement. Det trekkes fra pengene du hadde til gode på månedsabonnementet, slik at du ikke mister det du hadde igjen av perioden på månedsabonnementet ditt. Du kan se detaljene for fratrekket på "Se utregning".